Nieuws

18-11-2021

Vandaag was Maria Galland trainster Claudia bij ons in het instituut om ons de nieuwe Mille lijn en luxe behandeling te leren!!

Deze anti-aging behandeling met witte truffel, goud en nog veel meer luxe ingrediënten is GEWELDIG voor de Kerst als cadeau voor jezelf of je geliefde...

Nu tijdelijk (zolang de voorraad strekt) krijg je bij deze top behandeling een potje Crème Mille t.w.v. €75,- cadeau

Boek snel!!!

 

10-11-2021

Speciaal voor de kerst...

Een coffret met 1 Crème LIFT'EXPERT 50 ml met 3 extra geschenkjes, het onmisbare Sérum LIFT'EXPERT in reisformaat 15 ml, een proefje van Voile Anti-Pollution Quotidien Cell’Defense en een mooie étui, voor een beginwaarde van 154,50€, d.w.z. 55€ gratis.

Beschrijving

660 CRÈME LIFT'EXPERT.

Huidherstellende liftende crème - combineert zichtbare correctie met het AGE CONTROL MG COMPLEX. De huid is steviger, strakker en gladder. Rimpels zijn aanzienlijk verminderd en gezichtscontouren zijn opnieuw gedefinieerd dankzij baanbrekende actieve werkstoffen.

640 SÉRUM LIFT'EXPERT.

Liftend serum - combineert onmiddellijke correctie met het AGE CONTROL MG COMPLEX. De huid is onmiddellijk steviger, strakker en gladder. Rimpels zijn aanzienlijk verminderd en gezichtscontouren zijn opnieuw gedefinieerd dankzij baanbrekende actieve werkstoffen.

97 VOILE ANTI-POLLUTION CELL'DEFENSE SPF 50+.

Ga verder dan bescherming, Onthul je natuurlijke glow. Omgevingsfactoren, zoals luchtvervuiling en UV-stralen, zijn de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering, doordat ze cellen en DNA beschadigen. CELL’DEFENSE – 97 VOILE ANTIPOLLUTION QUOTIDIEN SPF 50+ vormt een onzichtbare, multifunctionele bescherming met zeer actieve werkstoffen. Deze beschermen de huid tegen externe agressors, verzorgen de huid en laten haar stralen.