Nieuws


 • Beste klant,


  Met pijn in ons hart gaan Laura en ik afscheid nemen van elkaar.
  Laura heeft al 10 jaar last van eczeem aan haar handen en haar werk als schoonheidsspecialiste /  pedicure maakt dit duidelijk niet makkelijker.
  Zij heeft vorig jaar een opleiding gevolgd voor kindercoaching, inmiddels heeft ze een baan aangeboden gekregen en gaat ze de PABO doen.
  Na ruim 18 jaar collega's te zijn geweest ga ik Laura uiteraard heel erg missen, maar wens haar alle geluk toe voor de toekomst en succes met haar nieuwe uitdaging!!


  Ik ga proberen Laura's laser, elektrisch ontharings, acné, micro-needling en micro-dermabrasie klanten zoveel mogelijk op te vangen.
  Zehra heeft inmiddels haar opleiding schoonheidspecialiste afgerond en blijft volgend jaar op donderdag en vrijdag voor de gezichtsbehandelingen, lichaamsmassage's en manicure. Zij gaat zich nog verder specialiseren in acné, bindweefselmassage & shiatsu.
  Helaas hebben we op dit moment nog geen passende oplossing gevonden voor Laura haar pedicure klanten, zodra deze is gevonden laat ik dat zo snel mogelijk weten.


  Bent u op korte termijn op zoek naar een pedicure dan is het advies om te kijken op de website van onze branche organisatie www.provoet.nl
  Op deze site staan alle gediplomeerde pedicure!!
  Excuses voor het ongemak.


  Kom jij ons team versterkten??

  Wij zijn op zoek naar een zelfstandige all round schoonheidsspecialiste niveau 4 liefst in het bezit van een pedicure diploma!

  3 dagen in de week (minimaal 1 avond en zaterdag inzetbaar)

  Heb jij ervaring op het gebied van gezichts/acné behandelingen, bindweefselmassage, peelings, micro-needling, pedicure enz.

  Mail ons je CV naar info@stadhouderslaan.nl t.a.v. Hèlen Lochmans