NIEUW Marine Collagen Premium+

NIEUW Marine Collagen Premium+

Marine Collagen Premium+ 6 mnd. abonnement

€ 54,- per maand (losse verkoop a €72,-)

Een hoogwaardig, gehydrolyseerd marien collageen product van topkwaliteit met een unieke formule en een frisse citroensmaak, afkomstig van traceerbare en duurzame wilde vis uit de Noordelijke IJszee

Marine Collagen Premium+ bevat een unieke mix van ingrediënten die de aanmaak van collageen een boost geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting en bij het behoud van een gezond immuunsysteem.

Kan de elasticiteit van de huid verbeteren, de nagels sterker maken en de haargroei bevorderen.

Het wordt 1,5 keer efficiënter in het lichaam opgenomen dan andere typen collageen.

Hogere gehaltes vitamine C om de aanmaak van collageen te optimaliseren.

MSC-gecertificeerd en geproduceerd in Noorwegen.

Gemakkelijk oplosbaar in zowel warme als koude drank.

100% natuurlijk.

Wist u dit? Eqology zet zich in om ecovriendelijk te werken en daarom staat duurzaamheid centraal bij alles wat we doen. De maatlepels voor Marine Collagen Premium+ zijn gemaakt van suikerriet en zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Aanbevolen dagelijkse dosering is 2 lepels (6 gram/10 ml) van de Marine Collagen Premium+.

LET OP: Dit is een bindend abonnement van 6 maanden. Daarbij ontvangt u in de eerste maand 1x Marine Collagen Premium+. Vanaf de tweede maand ontvangt u 1x Marine Collagen Premium+ voor slechts 54 EUR. Als het abonnement niet is beëindigd vóór de zesde maand, gaat het door als een maandelijkse automatische bestelling.