NIEUW DÉCAAR KUUR

NIEUW DÉCAAR KUUR

Wij hebben een hele leuke kuur van 3 behandelingen (in 2 tot 6 weken) voor u van Décaar!!

Wij gaan de focus leggen op het holistische behandelconcept van onze signature treatments.

Deze drie huidverbeterende behandelingen (Algen Peeling, C02 Treatment & Renaissance Treatment) zijn namelijk speciaal ontwikkeld om in combinatie met elkaar te worden aangeboden, voor maximale verbetering en/of verjonging van de huid.

•          STAP 1 Algen Peeling: dieptereiniging en stimuleren celvernieuwing.

•          STAP 2 C02 Treatment: het verhogen van het zuurstofniveau in de huid.

•          STAP 3 Renaissance Treatment: intensieve en rijk voedende treatment, die compleet is samen te stellen naar de behoeften van de huid.

We starten het holistische behandelconcept met de Algen Peeling. Deze treatment zorgt voor nieuwe cellen in slechts 10 dagen tijd.

Tijdens de 2de behandeling passen wij de C02 Treatment toe. Deze treatment zorgt voor een ware zuurstofboost in de cellen. Meer zuurstof = een betere opname.

We sluiten de kuur af met de Renaissance Treatment. Door de krachtige actieve ingrediënten in deze treatment, wordt de huid intensief verzorgd en doordat de huid zuurstofrijker is door de C02 Treatment, worden de ingrediënten tot diep in de huid opgenomen.

De kuur wordt gedaan binnen 2 tot 6 weken, afhankelijk van het huidtype en de behoefte van de huid.. Het behandelplan wordt tijdens de eerste behandeling met u besproken en de 2 vervolg behandelingen geboekt.

Deze kuur kunnen wij niet aanbieden bij zwangere vrouwen of als u binnen een week naar de zon gaat!!

De kuurprijs nu tijdelijk van €306,50 voor €275,-

U kunt deze behandeling nu boeken via onze website