Set Lumin' Eclat

Set Lumin' Eclat

Coffret Crème & Serum voor een beginwaarde van 150,50€, dat is 37,50€ gratis.

Beschrijving

340 SERUM LUMIN’ÉCLAT

De boosting-werkstoffen van dit zeer actieve serum houden de schoonheid van de huid in stand bij een dynamische levensstijl.
Een glanscomplex van de canolaplant en kostbare bloesemextracten maken de huid glad en zorgen voor een jeugdige uitstraling. De innovatieve phyto-cocktail (canola), rijk aan lipiden en sterolen, maakt een vale teint weer fris en vermindert de eerste rimpeltjes en lijntjes. De compositie van 4 bloesems van sleutelbloem, zijdeboom, viooltjes en ogentroost, met een hoog gehalte aan flavonoïden en polyfenolen, zorgt voor pure ontspanning en nieuwe glans. Hyaluronzuur hydrateert intensief en vult het volume van de huid van binnenuit op.
De huid ziet er gladder en steviger uit. Als anti-oxidant neutraliseert vitamine E vrije radicalen en beschermt tegen stress, veroorzaakt door UV. De zijdezachte textuur met vitaliserende geurnoten gaat een perfecte verbinding aan met de huid en is ideaal voor iedere huidconditie.


361 CRÈME INSTA-GLOW LUMIN’ÉCLAT

Geeft je huid energie, behoudt haar jeugdigheid en voorziet ze van een parelachtige, stralende glow in één eenvoudige stap.
De huidverbeterende dagverzorging 361 CRÈME INSTA-GLOW LUMIN’ÉCLAT met parelachtige, roze textuur geeft onmiddellijk een healthy glow effect. Het FLASH CORRECTING- complex egaliseert de teint en voorziet ze van een parelachtige glow. Werkzame anti aging en hydraterende ingrediënten gecombineerd met antioxidanten, behouden de jeugdigheid van de huid.
Ze wordt perfect gehydrateerd, geboost met nieuwe energie, is zichtbaar gladder en verfijnd met een frisse glow.