Even voostellen.....

Mijn naam is Hèlen Lochmans-Gardien, sinds 1999 ben ik werkzaam als All Round schoonheidsspecialiste (niveau 4) & gediplomeerd pedicure, voorheen 12,5 jaar bij Beauty Instituut Damsigt in Voorburg. Waar ik heel veel ervaring heb opgedaan en vele specialisaties eigen heb kunnen maken. Eind 2011 kreeg ik de mogelijkheid Beauty Instituut Stadhouderslaan over te nemen, voor mij een prachtige kans om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Ik ben aanwezig van maandag t/m vrijdag.

Op dit moment heb ik een pedicure klantenstop, ben u een vaste pedicure klant van mij dan is het mogelijk telefonisch of per mail een afspraak te maken (online is dit niet mogelijk). Excuses voor het ongemak!

Wij zijn aangesloten bij branche-organisaties ANBOS en ProVoet, en opgeleid volgens deze normen. Daarnaast beschikken we over extra specialisaties zoals: Laserontharen, Elektrisch ontharen, Micro-Needling, Acné behandelingen, Permanente Make-up, Carbon Peeling (Black Wawa Treatment), Algen peeling, Verwijderen van Pigmentvlekken met de YAG laser, Verwijderen van couperose, steelwratjes en vetbultjes met de Tele'way, Manuele Lymfedrainage(gelaat), Lashlift, Massage's met en zonder cups, Bindweefselmassage & Shiatsu (gelaat).

Wij zijn in het bezit van een GGD vergunning voor permanente make-up.

Zehra

Zehra heeft haar schoonheidsspecialiste diploma gehaald en gaat dit jaar de opleiding All Round schoonheidsspecialiste doen. Zij is aanwezig op donderdag en vrijdag.