Nieuws

23-02-2023

Wij hebben een hele leuke kuur van 3 behandelingen (in 2 tot 6 weken) voor u van Décaar!!

Wij gaan de focus leggen op het holistische behandelconcept van onze signature treatments.

Deze drie huidverbeterende behandelingen (Algen Peeling, C02 Treatment & Renaissance Treatment) zijn namelijk speciaal ontwikkeld om in combinatie met elkaar te worden aangeboden, voor maximale verbetering en/of verjonging van de huid.

•          STAP 1 Algen Peeling: dieptereiniging en stimuleren celvernieuwing.

•          STAP 2 C02 Treatment: het verhogen van het zuurstofniveau in de huid.

•          STAP 3 Renaissance Treatment: intensieve en rijk voedende treatment, die compleet is samen te stellen naar de behoeften van de huid.

We starten het holistische behandelconcept met de Algen Peeling. Deze treatment zorgt voor nieuwe cellen in slechts 10 dagen tijd.

Tijdens de 2de behandeling passen wij de C02 Treatment toe. Deze treatment zorgt voor een ware zuurstofboost in de cellen. Meer zuurstof = een betere opname.

We sluiten de kuur af met de Renaissance Treatment. Door de krachtige actieve ingrediënten in deze treatment, wordt de huid intensief verzorgd en doordat de huid zuurstofrijker is door de C02 Treatment, worden de ingrediënten tot diep in de huid opgenomen.

De kuur wordt gedaan binnen 2 tot 6 weken, afhankelijk van het huidtype en de behoefte van de huid.. Het behandelplan wordt tijdens de eerste behandeling met u besproken en de 2 vervolg behandelingen geboekt.

Deze kuur kunnen wij niet aanbieden bij zwangere vrouwen of als u binnen een week naar de zon gaat!!

De kuurprijs nu tijdelijk van €306,50 voor €275,-

U kunt deze behandeling nu boeken via onze website

06-10-2022

Pure Arctic Oil Lemon Premium 6 mnd. abonnement

€ 74,- eerste maand - daarna €41,90 per maand (losse verkoop a €49,-)

Pure omega-3-olie van 100% Arctische wilde vis met koudgeperste, hoogwaardige organische olijfolie en vitamine D3, met toegevoegde verse citroensmaak

Bij aankoop van Pure Arctic Oil Premium krijgt u ook 25% korting op alle andere losse producten* (geen abonnementen) – elke maand!

De resultaten tonen aan dat bijna iedereen die gedurende 120 dagen de Pure Arctic Oil heeft gebruikt een sterk verbeterde vetzuur evenwicht bereikt. Pure Arctic Oil bevat pure omega-3 olie uit kabeljauw gevist uit de voedzame, arctische wateren voor de Noorse kust.

Bevat geen toegevoegde visolie of synthetische additieven;

Een evenwichtige olie voor een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3;

Goed voor het cardiovasculaire systeem, hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem en spieren;

Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed;

De visolie is MSC en CoC gecertificeerd en is afkomstig uit het Noors duurzame visserij-industrie;

Toegevoegd polyfenolen uit een koudgeperste, kwalitatief hoogwaardige olijfolie, vitamine D3 en een frisse citroensmaak;

100% natuurlijk.

We raden een dubbele dosering aan tijdens de eerste maand – u ontvangt daarom gedurende de eerste maand 2 flessen Pure Arctic Oil. Vanaf de tweede maand ontvangt u uw maandelijkse automatische bestelling van 1 fles voor slechts 37 EUR+ 4,90 EUR verzendkosten per maand. We nemen sturen ook een maatbekertje mee bij uw eerste bestelling om de juiste aanbevolen dosering te garanderen (PS! Het maatbekertje is niet vaatwasmachinebestendig).

Wist u dat als 3 van uw vrienden of familieleden hetzelfde product als u bestellen, u uw product GRATIS ontvangt! U betaalt alleen verzendkosten.

*met uitzondering van Pure Arctic Oil Premium en Pure Vegan Oil Premium

BELANGRIJK: Dit is een 6 maanden bindend abonnement. Vanaf maand 2 ontvangt u 1 fles van onze Pure Arctic Oil voor slechts 37+ 4,90 EUR verzendkosten  per maand. Als het abonnement niet vóór maand 6 wordt beëindigd, gaat het door als maandelijkse automatische bestelling.