Dermaroller

 

Thuisbehandeling met de DermaRoller
Om ook thuis door te kunnen gaan met uw huidverbetering kunt u gebruik maken van de Dermaroller.
De DermaRoller is een cilinder met honderden minuscule naaldjes van chirurgisch staal, die micro gaatjes in uw opperhuid aanbrengt zonder de huid te beschadigen. De DermaRoller is uitermate geschikt als anti-aging apparaat en is zeer effectief bij: huidverslapping, rimpeltjes, acné-littekentjes, grove poriën, doorbloedingsproblemen, littekens, striae en cellulitis. Hij is geschikt voor elke zone van het gelaat en het lichaam. Behandeling met de DermaRoller kan bij ieder huidtype en is niet leeftijd gebonden. Het aantal behandelingen kent geen maximum.

Dubbele werking
De kleine prikkeltjes stimuleren de aanmaak van collageen en elastine in uw huid. Deze stoffen zijn verantwoordelijk voor de stevigheid en de elasticiteit van uw huid. Lijntjes en rimpeltjes ontstaan door een tekort aan elastine en collageen.
De DermaRoller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u al snel dat lijntjes en rimpeltjes vervagen. De naaldjes creëren duizenden micro kanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Na de behandeling met de DermaRoller brengt u een goed serum aan. De effectieve opname van de werkzame stoffen uit dit serum is vele malen groter dan bij normaal gebruik van een serum. Je voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen.
Je voelt het en je ziet het!

Een strakke huid
De DermaRoller maakt uw huid strakker en gladder en geeft uw huid een prachtige matte teint. Uw huid is een levend orgaan. De micro-kanaaltjes zetten uw huid aan tot aanmaak van collageen en elastine. Door de gelijktijdige werking van de micro-needling en het serum wordt uw huid voller, gladder en strakker.

Littekens en striae, verbluffend resultaat
Behandeling van littekens en striae was altijd zeer moeilijk. Omdat de micronaaldjes van de DermaRoller aanzetten tot celvernieuwing is dit een zeer effectieve methode gebleken. Harde littekens worden weer zacht, oneffenheden in de huid verminderen zichtbaar en kleurafwijkingen, zoals bij striae zie je verdwijnen. De behandeling is nog effectiever als na de behandeling een goed serum wordt aangebracht.

Het antwoord op Cellulitis
De naaldjes van de DermaRoller activeren de verbranding in de vetcellen. Door de werking van een anti-cellulitiscreme wordt het vet afgebroken. Hierdoor vermindert de cellulitis zichtbaar.

Reinigen Derma Roller
Na iedere behandeling dient de DermaRoller gereinigd te worden met een alcohol 70% oplossing. De DermaRoller is persoonsgebonden, d.w.z. dat dezelfde Derma Roller, in verband met de hygiëne, niet mag worden toegepast bij meerdere personen.

Belangrijk! Gebruik een creme of serum pas na een behandeling met de DermaRoller.

Kosten DermaRoller

De kosten van de Dermaroller bedragen € 39,95